Індія – країна казок і чудес Індія – чудова країна з багатою культурою і звичаями. Це держава дивує своїми природними особливостями, жарким кліматом і численними стародавніми і сучасними визначними пам’ятками.

Поїздка до Індії відкриє перед вами єдину і неповторну країну, дивну красу її природних пам’яток і пишність архітектури. А ціни турів у золотий трикутник Індії приємно порадують своєю доступністю.

Значна частина Індії розташована на півострові Індостан, також до неї відносяться такі острови як Андаманські, Нікобарські і Лаккадівськіє. На півночі країни простяглися гори Гімалаї з найвищою точкою Індії, горою Канченджангу. У цьому місці знаходяться льодовики, які поповнюють собою русла річок Гангу і Брахмапутра.

Своїм кліматом Індія зобов’язана Гімалаями і пустелі Тар. Гори з півночі не пускають в країну холод Арктики, а пустеля на північному заході наганяє своїми вітрами рясні дощі.

Делі – столиця, найголовніший місто Індії, вважається третім за величиною в світі. Розкіш і краса вабить сюди туристів з різних країн. Неодноразово Делі руйнували до руїн, але з кожним разом він відроджувався все красивіше і красивіше.

У сучасному світі столиця є з’єднанням різношерстих районів. Основним є Старий Делі, де знаходяться артефакти могольской епохи 16-17 ст., А також ринки, де завжди дуже людно.

Нью-Делі заснований в 1930-х роках і виглядає як район з просторими вулицями і кварталами, забудованими багатими будинками в колоніальному стилі. Там розташовані державні установи і дипломатичні представництва інших держав.

У Південному Делі знаходяться заселені масиви заможного середнього стану, а на околицях міста розмістилися халупи бідняків. У цьому місті можна одночасно зустріти і виряджених багатих людей, і ченців, і машини найостанніших марок, і вози, запряжені худобою.

Кухня Індії різнолика і тому сказати щось про єдину кухні нації неможливо. Люди, що живуть на півночі віддають перевагу одні страви, на півдні люблять інші. Втім, є і те, що пов’язує людей в кулінарні вподобання – це прянощі і велика кількість бобових і овочевих страв.

Жителі Індії – ласуни, причому їх ласощі дуже своєрідні. Якщо хочете спробувати все особливості кулінарії цієї країни бажано піти в гості до звичайної сім’ї, а не в ресторан.

Поїздки в Індію широко представлені на туристичному ринку Росії. Їхати в цю прекрасну країну найкраще з кінця жовтня і до початку весни, а найкращим часом для екскурсій є листопад і грудень, так як погода в цей час стає теплою, а не гарячою, над головою простягається безхмарне блакитне небо, а море спокійне, тепле і ласкаве.