Большой выбор препаратов на основе миноксидила - Minoxidils.com.ua

португальська кухня: перлина середземномор'яПортугальська кухня дуже різноманітна і складається не тільки з рибних, але і з м’ясних і овочевих страв. Головними національними стравами є густий суп з картоплі і капусти, а також смажена на вугіллі тріску, яку доставляють, як правило, з Норвегії.

Самою ж смачною рибою, що виловлюється у португальських берегів, вважається robolo, вовчий окунь, якого можна покуштувати в будь-якому ресторані на узбережжі якщо купити путівку в Португалію. М’ясо тут не менш популярне.

Найчастіше використовується свинина, яловичина або баранина, приготована безліччю різних способів. Як гарнір зазвичай подають відварені овочі: морква або кольорову капусту. Основні страви: bife і fevras. Також досить поширені печеня з маринованого козеняти і запечені курчата.

Португальці дуже люблять солодке, свідченням чого можуть служити поетичні назви кондитерських виробів з монастирських пекарень, такі як: «Небесне тістечко» або «Печиво монашки».

Найбільш популярні фрукти – ананаси, які привозили з Азорських островів і банани з острова Модейра. Десерт, який обов’язково необхідно спробувати в Португалії – мигдальний пиріг – bolo de amendoa.

Крім усього іншого, ця країна відома своїм портвейном віньо ду Порту, біле або червоне десертне вино, що містить 20% алкоголю. Щоб досягти цієї цифри, бродіння винограду переривають додаванням спирту. Таке вино можна зберігати дуже довго. Велика частина портвейнов складається з декількох сортів молодих вин. Складання подібних букетів сягає своїм корінням далеко в минуле. Вік портвейну можна розрізняти за кольором. Молодий і дешевший буде червоним і називається він Ruby. Tawny – старіший, близько 20 років витримки. Забарвлення у нього жовто-коричнева. Основним місцем витримки портвейну є підвали і сховища міста Порту.