Угорщина – країна з величезним економічним потенціалом. Найбільш розвинений тут аграрний комплекс. Не меншу увагу уряд приділяє промисловості і сфері послуг, включаючи туристичну галузь. Тому Угорщині потрібен додатковий капітал та іноземні інвестори, які мають досвід підприємництва і ведення бізнесу в інших країнах. У розвитку національної економіки Угорщина велику роль відводить ринковим чинникам її регулювання. Мінімальне втручання в бізнес і відсутність жорстких важелів його регулювання призводять до рівноцінності для інвестування всіх сфер економічної діяльності.

Як отримати  статус постійного резидента Угорщини в обмін на  інвестиції

Державна програма «ПМП Угорщини за інвестиції»

Особливості та умови держпрограми

Порівняно з іншими країнами Євросоюзу та Шенгенської зони Угорщина – найбільш лояльна до іноземців – претендентів на статус постійного резидента в обмін на інвестиції. Вкладаючи гроші в державні цінні папери (облігації), ви гарантовано отримуєте статус постійного резидента країни, що практично зрівнює вас в правах з її громадянами. ПМП Угорщини – сама дешева, проста і надійна серед європейських країн.

Куди звернутися

Пакет документів – мінімальний. Звернутися за більш детальною інформацією ви можете за посиланням: https://eu-hungary.com/. І головне – з цим статусом ви можете проживати в країні громадянства або на території Євросоюзу – в Угорщині або за її межами!

Переваги програми

Безстроковість

Дозвіл на постійне проживання (ПМП) – безстрокове, воно не вимагає продовження, переоформлення або періодичного підтвердження. Діє довічно..

Дешевизна

Загальна сума вкладень – 360 тис. EUR. З них – 300 тис. EUR – власне інвестиції, 60 тис. EUR – єдиний адміністративний збір. Серед країн ЄС та Шенгену це – мінімальні витрати.

Простота розрахунків

Гроші за державні цінні папери можна перераховувати з рахунків фізичних або юридичних осіб, не вказуючи джерело їх походження. Угорські закони не зобов’язують імміграційну службу перевіряти порядок зарахування грошей на рахунок здобувача.

Зворотність інвестицій

Кошти розміщуються в цінні папери на 5 років. По закінченню терміну держава повертає їх у повному обсязі (300 тис. EUR) на рахунок інвестора.

Мінімальні вимоги до кандидатів

До моменту звернення за статусом не потрібно проживати на території країни протягом якогось часу. Не потрібно здавати іспити на знання мови, історії та державного устрою країни, укладу життя її жителів і ін.